Om mig / Kontakt

Jag som driver EMELIEmaria heter Emelie Bengtsson och är fotograf och illustratör verksam i Östersund, Jämtland.  

Det som utmärker mina bilder är ofta känslan, ljuset och enkelheten. Dessutom fotograferar jag gärna det unika med vår del av landet – naturen, djuren, maten och råvarorna. Det hållbara, lokalproducerade, ekologiska, gröna och reko är alla värden som ligger mig varmt om hjärtat och som jag gärna förmedlar genom mina bilder.  

Vill du hitta rätt bilder som representerar ditt företag? Kontakta mig gärna för att se vad jag kan erbjuda just dig!  

En del av mina bilder finns att köpa som posters hos Nordic Poster Collective – titta gärna in HÄR.

Vill du köpa något av mina motiv som fine art förstoringar? Då trycks bilderna på ett högkvalitativt fine art papper och levereras till dig. Kontakta mig gärna vid intresse!

Vill du se mer av vad jag gör? Kika gärna in på mitt instagram-konto @emeliemaria.se 

Innehar F-skattsedel.