Om mig / Kontakt

Jag som driver EMELIEmaria heter Emelie Bylund och är fotokonstnär och illustratör verksam i Östersund, Jämtland.  

Det som inspirerar mig mest är den jämtländska naturen. Jag älskar det vilda landskapet i Jämtland med fjällen, skogarna och sjöarna. Med mina foton vill jag förmedla den känsla jag har och visa det som jag upplever som magiskt, storslaget, stillsamt och vackert. Det som utmärker mina foton är ofta känslan och ljuset.

Även när jag målar inspireras jag till stor del av naturen i mina hemtrakter. Jag målar främst med gouache, men även akvarell och tusch. Jag älskar att måla natthimlar, djupa skogar och växter. Mina illustrationer är ofta lekfulla, precis som jag själv är i min kreativitet. 

 

Vill du köpa foton eller målningar som posters så kan du hitta dem bland annat hos Nordic Poster Collective och BGA.

 

Vill du se mer av vad jag gör? Kika gärna in på mitt instagram-konto @emeliemaria.se 

 

Jag har F-skattsedel.